Завгородній, М. П. Перспективи використання синтетичних регуляторів кислотності харчових продуктів / М. П. Завгородній // Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених (м. Запоріжжя, 18–19 квітня 2024 р.) / за заг. ред. В. В. Нечипоренко. – Запоріжжя : Вид-во Хортицької національної академії, 2024. – С. 690–692.
Видавець:
Комунальний заклад вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради
Ключові слова:
регулятори кислотності, харчові продукти
Завгородній М. П. Використання синтетичних регуляторів кислотності харчових продуктів