Клюйко, К. С. Застосування екстрактів рослин у виробництві ферментованих ковбас / К. С. Клюйко, К. В. Дерев’янко, Н. П. Дерев’янко // Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених (м. Запоріжжя, 18–19 квітня 2024 р.) / за заг. ред. В. В. Нечипоренко. – Запоріжжя : Вид-во Хортицької національної академії, 2024. – С. 706–708.
Видавець:
Комунальний заклад вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради
Ключові слова:
екстракти рослин, виробництво ковбас, ферментовані ковбаси
Клюйко К. Застосування екстрактів рослин у виробництві ферментованих ковбас